İpekyolu Belediyesi’nden çalışma seferberliği

İpekyolu Belediyesine bağlı ekipleri ilçenin birçok noktasında farklı çalışmalar yaparak hizmet seferberliği başlattı.

Van 20.04.2021 13:33:33 0
İpekyolu Belediyesi’nden çalışma seferberliği
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Belediye ekipleri ilçe sınırlarında yol açma, çevre temizliği ve metruk yapı yıkımları yaparak mesaisini yoğun bir şekilde sürdürdü.

YOL AÇMA VE PARKE TAŞI ÇALIŞMASI

Yol yapım çalışması ile ilgili yapılan açıklamada, “Fen İşleri Müdürlüğümüz ekipleri, bugün de yoğunluğundan birşey kaybetmedi. Saha çalışmaları kapsamında; Yeni Mah. Baran Sokakta yeni yol açma çalışmasına başlanırken, Şerefiye Mah. Avcılar Sokakta parke yama çalışması tamamlandı, Yıldrım Sokakta ise kaldırım yamasına başlandı.” İfadeleri kullanıldı.

KIRSAL MAHALLELERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

İpekyolu Belediyesi tarafından kırsal kesimlerde başlatılan temizlik çalışmaları sosyal medya üzerinden, “Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzün, "Tertemiz Mahalleler ve Tertemiz Köyler" temizlik projeleri sürüyor. Karpuzalan, Değirmenköy, Ortanca, Dibekli, Aşağı ve Yukarı Bakraçlı köyleri ile Kent merkezinde yer alan Mahallelerimiz, detaylı bir şekilde temizleniyor.” Şeklinde paylaşıldı.

METRUK YAPILARA GEÇİT YOK

İlçede bulunan metruk yapı yıkımlarını sürdüren İpekyolu Belediyesi, "İpekyolunda metruk yapılara geçit yok" Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz koordinesinde, Fen İşleri Müdürlüğümüzün İş makinası takviyesi ile S. F.Arvasi Mah. Meteoroloji 12. Sokak ve Hafıziye Mah. Sofubaba Sokakta bulunan metruk yapıların yıkımları gerçekleştirildi.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: İkinisan Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR