İpekyolu Belediyesi’nden muhtarlara modern ofis

Gazeteci-Yazar Ziya Türk’ün Van FM’de hazırlayıp sunduğu Van’da Gündem Radyo Programına konuk olan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, muhtarlar için modern ofisler yapacaklarını söyledi.

Van 23.06.2020 12:15:14 0
 İpekyolu Belediyesi’nden muhtarlara modern ofis
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Gazeteci Ziya Türk’ün Van FM’de hazırlayıp sunduğu Van’da Gümden Programı’nın bu haftaki konuğu İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan oldu. Başkan Vekili Aslan, muhtarların vatandaşların ilk şikayet merci ve ilk talep merci olduğunu belirterek, muhtarlar için şık tasarımlı ofisler yapacaklarını söyledi. 

“ÇOK ŞIK OFİSLER YAPACAĞIZ"
Muhtarların devletin kapısı olduğunu belirten Başkan Vekili Aslan, “Muhtarlarımızla defaatle görüşüyoruz. Muhtarlıklar müdürlüğü kurduk. Kaymakamlık ilişkilerimiz ayrı bir seviyede. Muhtarlarımızla birkaç kez bir araya geldik. Pandemi sürecinde bile bir şekilde görüştük. Muhtarlarımız devletin bir kapısıdır. Vatandaşın ilk şikayet merci, ilk talep merci muhtarlıklardır. Bu arkadaşlarımızı daha değerli hissettirmek amacıyla ofis yapmak istedik. 20'si merkezde 30'u kırsalda olmak üzere 50 tane mahallemiz var. Bunlara muhtarlık ofisleri planladık. İhalesini bu hafta yapacağız. Merkezden başlayarak çok şık ofisler yapacağız. 21 metre kare büyüklüğünde lavabosu, mutfağı ve muhtarımızın çalışma odası şeklinde olacak. Şık tasarımlı güzel köşkler gibi oldu. Onların fikirlerini de alarak beraber tasarladık” diye konuştu. 


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR