İpekyolu’nda evi yanan aileye devletten şefkat eli

Van’ın İpekyolu ilçesinde kış günü evleri yanan 4 çocuklu aileye İpekyolu Kaymakamlığı, İpekyolu Belediyesi ve İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı şefkat eli uzattı. 

Van 1.01.2021 15:08:27 0
İpekyolu’nda evi yanan aileye devletten şefkat eli
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

İpekyolu Kaymakamlığı, İpekyolu Belediyesi ve İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Van’ın İpekyolu ilçesinde kış günü evleri yanan 4 çocuklu aileye şefkat eli uzatarak, aileye ev kiraladı ve ailenin 1 yıllık kira giderini üstlendi. İpekyolu Kaymakamlığı, İpekyolu Belediyesi ve İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, aileye aynı zamanda maddi destek yardımında da bulundu.

İpekyolu Yeni Mahalle’de ikamet eden Yusuf Yavuz’a ait evde iki gün önce çıkan yangın büyük hasara yol açmıştı. Haberin duyulması üzerine harekete geçen İpekyolu Kaymakamlığı, İpekyolu Belediyesi ve İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı şefkat eli uzattı. 

İpekyolu Kaymakamlığı, İpekyolu Belediyesi ve İpekyolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 4 çocuğu ve hasta eşiyle zorlu geçen kış mevsiminde evsiz kalan Yavuz ailesine şefkat elini uzatarak, aileye kiralık ev bularak 1 yıllık kirasını üstlendi. 

Ayrıca aileye maddi destek yardımında da bulunuldu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR