İstanbul’daki Vanlılar Van FED seçimi için neler dedi?

 Van Dernekler Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulu toplandı. 

Van 8.03.2022 23:18:37 0
İstanbul’daki Vanlılar Van FED seçimi için neler dedi?
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV /ÖZEL
İstanbul Yenikapı’da yapılan genel kuruluna siyaset, sanat ve iş insanlarından birçok kişinin yanı İstanbul’da yaşayan Vanlılarda katıldı.
Van FED başkan adaylarından biri olan Murat Teymur Vangölü TV mikrofonlarına seçimleri değerlendirdi. 
Biz iki kardeşiz, hemşeriyiz, akrabayız kazanan Van’ın olmasını istiyoruz şeklinde ifade eden Teymur, “İstanbul gibi metropol bir şehrimizde 83 tane derneğimiz var. Yaklaşık 300 bine yakın nüfusumuz var. Tabi bu sadece İstanbul için değil Tekirdağ, Adana, Bursa, Kocaeli ”de çok güzel insanlarımız var. Bütün derneklerimizi ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları dile getirdik. Maalesef biraz yetersiz kaldık” dedi. 
ÇELEBİ “DOSTLUK KAZANSIN VAN KAZANSIN”
Van FED seçimlerine katılmak üzere Van’dan İstanbul’a giden Gazeteci Süleyman Çelebi Vangölü TV mikrofonlarına konuştu. Çelebi, “7 bin yıllık kadim bir şehrin bugün sevdası burada olacak. Burada biz diyoruz ki, dostluk kazansın Van kazansın hangi aday kazanırsa kazansın liyakat olarak her ikisi ’de İnşallah bunu başaracaklar ”şeklinde ifade etti.
EROL “AMACIMIZ BİRLİK BERABERLİK HER ŞEY VAN İÇİN VANLILAR İÇİN” 
Federasyonumuzun 6. Olan Genel Kurulu Van’ımıza Vanlılara hayırlı olsun diyerek sözlerine başlayan Erol Temel, “Allah bildiğimizi beraberimizi daim etsin çok güzel projelerle geliyoruz. Yeni bir heyecan yeni bir katkı sunacağız tekrardan. Çıktığımız bu yolda Vanlılara Van’a karşı mahcup etmesin. Bizim amacımız birlik beraberlik her şey Van için Vanlılar için ”şeklinde belirtti.
Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR