İstişare toplantısına Van Edremit Belediyesi’nin hizmetleri damga vurdu  

AK Parti Van İl Teşkilatı tarafından Edremit’te yapılan muhtarlar, kurum amirleri ve vatandaşın katıldığı istişare toplantısında Edremit Belediyesi’nin yaptığı hizmetler damgasını vurdu.   

Van 16.09.2019 15:13:43 0
İstişare toplantısına Van Edremit Belediyesi’nin hizmetleri damga vurdu  
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti Van İl Teşkilatı, uzak ilçelerde sonra merkez ilçelerde de vatandaşla bir araya gelerek istişare toplantılarına devam ediyor. AK Parti heyeti, istişare toplantısı kapsamında Edremit’e çıkarma yaptı. Heyette AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas, İrfan Kartal, Edremit AK Parti İlçe Başkanı Savaş Nurullah Kıylık ve yönetimi ile Edremit Belediye Başkanı İsmail Say da hazır bulundu.  İstişare toplantısında kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaş da katıldı. 
 
İlçenin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda Edremit Belediyesi’in yaptığı hizmetler geniş yer buldu.
 
“HALKIN İÇİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Edremit’in sorunlarının masaya yatırdıklarını anlatan Milletvekil İrfan Kartal, ‘Rabbim toplantımızı hayırlara vesile kılsın, birliğimizi daim eylesin” dedi. 

Vatandaşla sürekli bir arada olacaklarını vurgulayan Abdulahat Arvas, “Daima Halkımızla iç içe bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR