İyilik Der’den Van'da kapı kapı yardım eli

Van'da korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan bazı iş yerlerinin sahiplerine gıda ve nakdi yardım yapıldı.

Van 16.05.2020 13:23:06 0
İyilik Der’den Van'da kapı kapı yardım eli
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği), korona virüs nedeniyle iş yeri kapanan vatandaşlara yardımda bulunmaya devam ediyor. 

Van’da faaliyet gösteren birçok iş yeri tedbirler kapsamında kapanırken, işletme sahipleri ve yanlarında çalışan yüzlerce kişinin ekonomik olarak zorluk çekmemesi için İyilik Derneği harekete geçti. Bu çerçevede dernek, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyası kapsamında gıda ve nakdi yardım desteğinde bulundu.

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği) tarafından hazırlanan yardım paketler, görevliler tarafından vatandaş ve esnafın evlerine tek tek dağıtıldı.

Çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklamalarda bulunan İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, “Tüm dünyada etkili olan ve halen etkisini sürdürmekte olan Covid 19 virüsünün sebep olduğu hastalıklar dan dolayı ülkemizde ve yerelde Van ilimizde başlatılan yardım seferberliği kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İşsiz kalan, geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımıza iyilik derneği Van temsilciliği olarak, İpekyolu vefa Grubu iş birliği ile Ramazan ayında çalmadık kapı bırakmamayı hedefliyoruz bu kapsamda şu ana dek ihtiyaç sahibi 250 aileye gıda yardımında bulunduk. Yardımlarımızı Ramazan ayı sonuna kadar da 600 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırmayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra iyilik der Van temsilciliği olarak 100 aileye de hijyen paketi almaları için nakdi yardım desteğinde bulunduk İyilik yarışında emeği geçen tüm gönüldaşlara teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR