Kahraman'dan yeni Paşa'ya hoş geldin ziyareti

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yigit’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Van 7.10.2019 14:41:05 0
Kahraman'dan yeni Paşa'ya hoş geldin ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Van İl Başkanı Ayhan Kahraman, Aile büyüğü Şaban Karaman ve dernek üyelerinin katılımıyla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yigit’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Van İl Jandarma Komutanlığını başarılı bir şekilde sürdüren Tuğgeneral Yavuz Özfidan Asayiş Başkanlığı TEM Daire Başkanlığına atanmasıyla, Nevşehir İl Jandarma Komutanı olarak görev yapan Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit Tuğgeneralliğe terfi ettirilerek Van İl Jandarma Komutanlığına atandı. Göreve başlayan Tuğgeneral Yüksel Yiğit’e ziyaretler sürerken anlamlı bir ziyarette Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Van İl Başkanlığından geldi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Van İl Başkanı Ayhan Kahraman, “Bugün Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu ve Aile Büyüğümüz Amcam Şaban Kahraman’la birlikte Van İl Jandarma Alay komutanlığına Atanan Tuğgeneral Sayın Yüksel Yiğit paşamızı makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun  dileklerinde bulunduk. Misafir perverliğinden dolayı Şahsım Ve Kahraman Güvenlik Korucularım adına Teşekkür eder saygılar sunarım.” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR