Kerim Hallaç AK Parti Van İpekyolu İlçe Başkan adayı oldu

AK Parti'de geçtiğimiz günlerde istifa eden ilçe başkanlarının yerine yeni başkan atamaları için adaylık başvuruları başladı.

Van 20.12.2019 17:01:55 0
Kerim Hallaç AK Parti Van İpekyolu İlçe Başkan adayı oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Başvuru sürecinin başlamasının ardından birçok isim İpekyolu, Tuşba ve Edremit İlçe Başkanı olmak için adaylık başvurusunda bulundu. 

Konuyla ilgili Van Postası Gazetesi'ne yaptığı açıklama ile adaylığını duyuran Kerim Hallaç, İpekyolu İlçe Başkanlığı için resmi başvurumu yaptım. Hakkımda hayırlısı ile Dua ve desteklerinizi bekliyorum dedi.

Hallaç açıklamasında “2001de Kurucu olduğum Ak Partide 5 yıl Bostaniçi Belde Başkanlığı ve 5 yıl İpekyolu İlçemizde Birçok Birimde Başkan yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra bugün. İpekyolu İlçe Başkanlığı için resmi başvurumu yaptım. 18 yıldır Ak Partide büyük bir şerefle siyaset yapmış biri olarak, Cumhurbaşkanımız ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile aynı kulvarda yürümekten büyük bir onur duydum. Bugün de hiç bir zorlu görevden kaçınmadan severek, isteyerek canı gönülden partime İpekyolu ilçemize en üst seviyede hizmet etmek için yola çıktım. Hakkımda hayırlısı olsun temennisi ile tüm dava kardeşlerimizin, teşkilat mensuplarımızın dua ve desteklerini bekliyorum” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR