Kevenli Aile Destek Merkezi faaliyetleri dikkat çekiyor

Van İpekyolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı tarafından yürütülen Aile Destek Merkezi (ADEM) hizmet binasında hizmet vermeye devam ediyor.

Van 16.12.2019 16:50:18 0
Kevenli Aile Destek Merkezi faaliyetleri dikkat çekiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Hizmet binasında kurs sayısı ve buna bağlı olarak kursiyer sayısı artarak daha güzel bir ortam ve iyi şartlarda hizmet veriliyor. Merkezde giyim, kuaför, Kur’an-ı Kerim, okuma yazma, ahşap boyama kursları, ebru ve bilgisayar kursları ile faal hizmet veriyor.

HİZMET ÜSTÜNE HİZMET
İpekyolu Kevenli Aile Destek Merkezi Faaliyetlerini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak farkındalık oluşturuyor.

Kevenli aile destek merkezinde yapılan hizmetler şu şekilde sıralandı: 
Merkezimizde İl Sağlık Müdürlüğünden gelen uzman psikologlar tarafından kursiyerlerimize Aile içi sağlıklı iletişim semineri verildi.

Cuma günü münasebetiyle Kursiyerlerimizle il Vaizesi sacide Hanımın da katılımıyla Kuran-ı Kerim Tilaveti, Sohbet ve Dualarla huzurlu bir gün geçirdik.
 
'Sevgi varsa Engel yok aile destek merkezimizde 3 Aralık dünya engelliler günü farkındalık programı yapıldı.
 

Kaymakamımız Sayın Sinan Aslan Kevenli Mahallesindeki Aile Destek Merkezinde (ADEM) İncelemelerde Bulundu.

Şehirlerle ilk tanışmalar ve kelimelerle anlatılmayacak kadar duygu dolu bakışlar. 4 gün süren Güneydoğu Anadolu Bölgesi Gezimizde bizlere bu imkanlarını sunan İpekyolu Kaymakamımız Sayın Sinan Aslan beyefendiye ve sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürümüz Mehmet Ali şalem beyefendiye teşekkür ederiz.

Aile Çalışma ve Sosyal hizmetler il müdürlüğüne bağlı ŞÖNİM tarafından hazırlanmış olan mülteci kadınlar ve yerel kadınlar buluşuyor, programına katılım sağladık.

Cengiz Andiç Kültür Merkezinde düzenlenen "Bireysel ve Ebeveynlere Yönelik Sağlıklı Dijital Alışkanlıklar " Konulu Seminerine Kevenli aile destek merkezi olarak katılım sağladık.

İpekyolu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezleri Güneydoğu Anadolu Gezisi. Kreş öğrencilerimizin Anneleri kurslarda el becerilerini geliştirip, yeni bilgiler öğrenirken çocuklarında hem eğleniyor, hem ’de eğitim amaçlı etkinliklerde güven içinde sağlıklı zaman geçiriyorlar.

Bugün fidan yarın nefes sloganıyla tüm Türkiye’de eş zamanlı fidan dikim törenine İpekyolu kaymakamımız Sinan aslan beyefendi kurum amirimiz Mehmet ali şalem beyefendi ve adem personelleriyle katıldık.

Merkezimizde Tügva Derneği ile ortaklaşa düzenlediğimiz Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (sas)’in dünyayı şereflendirmesinin 1448. yıl dönümünü idrak ettik.

Merkezimizde il vaizelerinden Sacide Kuşan hocamız tarafından sıla-i Rahim konusu anlatıldı.

 
İncelemede personellerle bir araya gelen Kaymakamımız kurum hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: