Memur-Sen Van il binası hizmete açıldı

Memur-Sen Van il binası hizmete açıldı.

Van 27.10.2021 19:19:58 0
Memur-Sen Van il binası hizmete açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Açılış törenine Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Hamdullah Şevli, Memur-Sen Van İl Başkanı Mehmet Ali Uca ve sendikalılar katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlanan törende açılış konuşmasını yapan Memur-Sen Van İl Başkanı Mehmet Ali Uca; ‘Kimsesizlerin kimsesi, mazlum ve mağdurların yanında Memur-Sen ailesi olarak gerek yerelde, gerek ulusal anlamda, gerekse de uluslararası anlamda her türlü kaotik ortamda dik duruşunu sergileyerek hem milletinin, hem ülkesinin hem de devletinin yanında durarak, kendi cephesinde ne olduğunu milletimize göstermiştir.’ Dedi.
Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez de; ‘Kısa bir süre önce Memur-Sen İl Temsilciliği ve şube başkanlarının faaliyette bulunacağı bu binanın temeli atıldı ve bugün de açılışını gerçekleştiriyoruz. Ben bu binanın ilimize, Memur-Sen’e, Şube Başkanlığı’na kazandırılmasında emeği geçen başta genel başkanımız olmak üzere il temsilciliğimize, şube başkanlığımıza, yüklenici firmamıza ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.’ İfadelerini kullandı.
Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ise; ‘Bu binanın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan diliyorum. Hamdolsun 20 yıldır Türkiye’nin hangi zorlu şartlardan geçtiğine hepimiz bunun acısını yüreğine, kemiğine işlenecek şekilde gördük. Hak yolunda yürüyen Hak davasının öncüleri, Hakk’a hakikati Emr-i bil ma’ruf ve nehy-i anil münker’in her alanda yayılmasına vesile olan, anahtar olan, şerre kilit olan, hangi alanda olursa olsun ülkenin menfaati için mücadele eden, ülkesinin geleceğinin inşası için çaba gösteren herkesten Cenab-ı Hak razı olsun.’
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise; ‘Rabbime hamd ediyorum, şükrediyorum. 30 yıla girecek olan sendikal mücadelemizde her geçen gün çıtayı yükseltirken, hizmet binalarımızda da üyelerimize daha iyi hizmet etmenin, her geçen gün alanını genişleterek daha iyi mekanlarda hizmet vermenin gayretini bir anlamda besmele ile, kurdele ile keserek yeni mekanlarımızı açıyor ve heyecanımızı üyelerimizle paylaşıyoruz. 81 ilde kendi mekanlarımızda hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz ve bu anlamda Van Memur-Sen İl Temsilciliğimiz Mehmet Ali Uca’nın şahsında, buradaki Memur-Sen’e bağlı sendikalarımızın tüm şube başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’ Diye konuştu.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Hamdullah Şevli; ‘Merhum Mehmet Akif İnan başta olmak üzere vefat eden Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı’na ve Van’da bu süreçte vefat eden tüm şehitlere, gazilere Allah’tan rahmet diliyorum. Memur-Sen yeni binasına taşınıyor. İnşallah güzel hizmetlere vesile olur diyoruz, üniversitemizin de yetkili sendikasıdır, açılacak yeni binanın hayırlı hizmetler görmesini ve özellikle eğitim alanında güzel çalışmalara vesile olmasını diliyorum.’ 
Detaylar 18:30’da Vangölü TV Ana Haber Bülteni’nde…

Kaynak : Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR