Memur-Sen Van Şube Başkanı Uca’dan Başhekim Çelik’e tepki

S.B.Ü Van Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, koronavirüsün son günlerde Van’da pik yapmasıyla Vanlıları uyararak, kavga etmemeleri konusunda yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Başhekim Çelik’

Van 4.08.2020 16:09:53 0
Memur-Sen Van Şube Başkanı Uca’dan Başhekim Çelik’e tepki
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

S.B.Ü Van Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden Vanlılara uyarılarda bulanarak, koronavirüsle savaştıkları bugünlerde kavga ve trafik kazası geçirip hastaneye gelmemelerini ve yoğunluğun yaşanmasına sebep olmamalarını istemişti. Bunun üzerine paylaşıma cevap veren Memur-Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca, paylaşıma tepkisini dile getirerek, kamu kurumlarının millete hizmet için var olduğunu söyledi.

S.B.Ü Van Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik’in paylaşımı ve Memur-Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca’nın kendisine verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu. 

“KAMU KURUMLARIMIZ NE OLURSA OLSUN MİLLETİMİZE HİZMET İÇİNDİR”
Memur-Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca, Başhekim Çelik’e tepkisini dile getirerek, “Sayın Başhekim, “Değerli insanlar” diye başlıyor. Sonra sanki bilerek bıçaklanıyor, kaza geçiriyorlar gibi düşünüp halkımızla dalga geçiyor. Bir de ‘hastaneye gelirseniz tedavi zor olur’ deyip zafiyet örneği gösteriyor. Kamu kurumlarımız ne olursa olsun milletimize hizmet içindir” dedi.

BAŞHEKİM ÇELİK NE DEMİŞTİ?
S.B.Ü Van Eğitim Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs, kavga ve trafik kazaları nedeniyle yaşanan yoğunluğa dikkat çeken ve Vanlıları uyaran Başhekim Çelik, “Değerli insanlar Koronavirüs ile savaştığımız bugünlerde lütfen ne olur birbirinizle kavga edip, bıçaklanıp kafa travması yaşayıp, trafik kazası geçirip gelmeyin. Her şey üst üste gelince zor oluyor. Lütfen dikkat edin” ifadelerini kullanmıştı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR