Milletvekili Abdulahat Arvas , o müjdeleri duyurdu

Van’ın kanayan yaraları yavaş yavaş sarılıyor. AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, başta çevre yolu ve Van Gölü Koruma Kanunu olmak üzere birçok konuda yaşanan gelişmeleri sosyal medyada Vanlılara duyurdu.

Van 11.09.2019 13:15:22 0
Milletvekili Abdulahat Arvas , o müjdeleri duyurdu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Vanlılara bir dizi müjdeli haber vardi. Van’ın kanayan yarasıı haline gelen çevre yolu, stadyum ve Van Gölü Koruma Kanunu ile ilgili yaşanan gelişmeleri sosyal medyada Vanlılarla paylaştı. 
 
VAN GÖLÜ KURTARMA PLANI
Çevre Yolu’nun birinci etabının imar planının kesinleştiği müjdesini veren Arvas, “Çevre yolu birinci etabı bitti. Stadyum için kapsamlı bir proje hazırlanıyor ekonomik tedbirlerden dolayı biraz gecikecek. Van gölü Koruma Kanunu ile ilgili meclise tarafımızdan kanun tasarısı teklifi sunulmuştur. Selametle kalın” sözlerini kullandı.
 
BİREYSEL DEĞİL TOPLUMSAL TALEPLER 
Kent için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Arvas, “Bireysel taleplerden ziyade, Toplumsal taleplerle yoğunlaşıp şehrimizin ve vatandaşlarımızın genel olarak toplumsal problemlerini çözüme kavuşturmak için çalışacağız” dedi.  

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR