Milli Eğitim Bakanı Danışmanı Öntaş’tan Van Bostaniçi MTAL’ya ziyaret

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Danışmanı Dr. Turgay Öntaş bölge illerinde yaptığı çalışma ziyaretleri kapsamında Van’a geldi. Van ziyareti kapsamında Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Öntaş, Okul Müd

Van 29.09.2020 11:03:48 0
Milli Eğitim Bakanı Danışmanı Öntaş’tan Van Bostaniçi MTAL’ya ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Milli Eğitim Bakan Danışmanı Dr. Turgay Öntaş’a Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şahin Uçkan, Van İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed Karakaya, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Acarsoy, Van İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Sığınç ve Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı, Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Ali Uca eşlik etti.

Danışman Dr. Turgay Öntaş’ı ve beraberindekileri Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Seçkin, öğretmenler ve öğrenciler kapıda karşıladı. Okulu tek tek dolaşan Öntaş, Müdür Seçkin’den bilgiler aldı. Daha sonra EBA destek noktasını ziyaret eden Öntaş burada öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki özverili çalışmalardan dolayı son derece mutlu olan Öntaş, Okul Müdürü İbrahim Seçkin ve öğretmenlere teşekkür etti.

Daha sonra Okul Müdürü İbrahim Seçkin ve EBA destek noktasında görevli öğretmen Melek Şahin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile canlı yayına katılarak EBA destek noktası ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı.

“HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK”

Bakan Selçuk’a bilgi veren Okul Müdürü Seçkin, “Burada iki adet EBA deste sınıfı açtık. Var gücümüzle burada çalışıyoruz. Gözünüz arkada kalmasın. Çocuklarımız için geç saatlere kadar çalışıyoruz. İnşallah her şey çok daha güzel olacak” dedi.

Bakan Selçuk ise okul Müdürü Seçkin’e ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Ziyarette öğretmenlerle değerlendirmelerde bulunan Dr. Turgay Öntaş ise, öğretmenlere Bakan Ziya Selçuk’un selamını iletip her zaman onların yanında olduklarını belirtti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR