Moloko Kafe Van'da açıldı

Türkiye'nin yükselen değeri Moloko Coffee Restaurant Ümit Esengül ve Fatih Sami Sevinç ortaklığında Adliye Sarayı karşısında hizmete açıldı.

Van 15.11.2018 01:05:22 0
Moloko Kafe Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Moloko Coffee Restaurant, kahvaltıdan dünya mutfağına kahve ve içeceklerden alışverişe toplam 2 bin m2 alanda 30 yıllık tecrübesiyle Van'da hizmet vermeye başladı.

 

TÜM VANLILARI BEKLİYORUZ

Moloko Coffee ve Restaurantın Van'ın yeni markası olacağını söyleyen Ümit Esengül, "Van'a ve ülkemize katkı sunmak için elimden geleni yapıyorum. Türkiye'nin markası Moloko Coffee Van'ın yeni markası olacak. Moloko Coffee Restaurant Ceo'su Fatih Sami Şahin'in destekleriyle birlikte nezih bir mekan oluşturduk. Gerçek kahvenin tazelikte saklı yolculuğu şimdi başlıyor. Kahvenin yeni durağı artık Moloko (sütlü) Coffee. Tazeliği tadında saklı olan Moloko Coffee'de çekirdekler, günlük ve ihtiyaca yönelik olarak elde kavruluyor ve özel bir teknikle paketleniyor. Üstelik Moloko Coffee'nin menüsünde sadece yeni dönem kahve çeşitleri de yok. Türk damak tadının en özel tatlarından 'Salep' geleneksel usulde, 'Türk Kahvesi' ise birbirinden farklı çeşitleriyle Moloko Coffee'de yeni nesil tatlara eşlik ediyor. En güzel kahve çekirdeklerini taptaze şekilde kahve severlerle buluşturan Moloko Coffee'nin yeni durağı Van oldu. Dünyada birçok noktada kahvenin gerçek aromasını lezzet tutkunlarıyla buluşturan Moloko Coffee, Türkiye'de açtığı şubelerle sektöre yepyeni bir soluk kazandırıyor. Bilinenin aksine kendini birinci nesil kahveci olarak tanımlayan Moloko Coffee Türkiye, kahve üretiminde geleneksel yöntemlere önem veriyor. Kahve çekirdekleri sabahın erken saatlerinden itibaren ihtiyaç oranında kavrulmaya başlıyor. Moloko Coffee'nin gerçek lezzetinin sırrı da kahvelerin elde, taze taze kavrulması oluyor. Özel bir teknikle soğutulan ve kesinlikle vakumlanmadan paketlenen kahveler aynı gün tüm mağazalara sevk ediliyor. Tüm Vanlıları kahve içmeye bekliyoruz" dedi.

 

ZENGİN BİR MENÜYE SAHİP

Zengin menüyle Van halkına hizmet edeceklerini belirten Esengül, "Self servis konseptiyle mekanımızı hizmete açtık. Misafirlerin rahat etmesi için herşeyi düşündük. Büyük bir mekanda hizmet veriyoruz. Zengin bir menüye sahibiz. Kış aylarının en sıcak lezzetlerinden Hot Chocolate'ı Moloko Coffee, vanilya, karamel ve bitter çikolata ile zenginleştiriyor. White Chocolate ise vanilya ve karamel ile bambaşka bir Moloko Coffee'nin liste başı kahveleri ise klasikleşmeye aday. Espresso, vanilyalı veya karamelli olarak sunulabilen Americano, Cappuccino, Latte, Mocha, White Chocolate Mocha, Bitter Chocolate Mocha, Viennesecoffee, Macchiato ve vanilya, karamel, çikolata aromalı Latte Macchiato rafine bir kahve zevkinin yansıması oluyor. Moloko Coffee'de kahveyle arası iyi olmayanlar için Türk Çayı ve bitki ile meyve çayları en iyi seçim. Moloko'nun özel bitki çayı, Elma Çayı, Elma-Tarçın Çayı, Kış Çayı, Böğürtlen Çayı, Kuşburnu Çayı ve zencefil, yasemin, limon aromalı Yeşil Çaylar, bu mevsimde sağlığa iyi geliyor. Tüm hemşehrilerimizi  Moloko'ya bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

MENÜMÜZDE VAN ÜRÜNLERİ YER ALACAK

Moloko Coffee Restaurant Ceo'su Fatih Sami Şahin ise Türkiye'de 8. şubeyi Van'da açtıklarını belirterek, "Kahvaltıdan dünya mutfağına kahve ve içeceklerden alışverişe toplam 2 bin m2 alanda Van'a hizmet sunmaya başlayan Moloko sektörde 30 yıllık tecrübesi ile kurumsal marka olarak profesyonel hizmet sunmaya başladı. Van ile birlikte Türkiye'de 8. şubeye imza atan Moloko, yeşil alanı, çocuk oyun alanı, geniş otoparkı, 100 kişilik toplantı ve seminer salonu kapalı sergi alanı ile Van'a en iyi hizmeti sunmaya adaydır. Moloko Van Şubesi Van'ın bahçelerinden toplanan meyveleri evde reçel yaptırarak Van kahvaltısının Van'a has ürünlerinden oluşmasına katkı sunmak istemiştir. Bunun yanı sıra tarihi Van böreği, Van peyniri mıhlaması gibi yenilikleri menüsüne katmış olup organik kahvaltı sunumu yapmaktadır.  Restaurant hizmetinde ise profesyonel kadrosu ile Van'a farklı lezzetleri tattırmaya adaydır. Moloko kahve ve bitki çayları üreten Türkiye'de 450 noktaya satışını gerçekleştiren ve aynı zamanda kahveleri elde kavurarak müşterilerini gerçek kahve tadı ile buluşturmaktadır. Van'a 50 kişilik istihdam ve 4 milyon liralık yatırımla şube açan Moloko Van'ın gelişimine katkı sunmaya ve daha nice Markaların Van'a gelmesine örnek olmak istemektedir. Personel eğitimine büyük önem veren Moloko sahip olduğu tüm birikimini istihdam ettiği kadro ile paylaşarak sektöre profesyonel nitelikte kalifiye personel yetiştirmektedir" şeklinde konuştu. Kaynak: Vansesi Gazetesi / Rıdvan Can

 


Anahtar Kelimeler: Moloko Kafe Van'da açıldı

YAZARLAR