Van Muradiye Belediyesi kış öncesi çalışmalarına devam ediyor

Van'ın Muradiye ilçesinde Belediye tarafından yürütülen farklı farklıl çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Van 20.10.2023 14:08:00 0
Van Muradiye Belediyesi kış öncesi çalışmalarına devam ediyor
Tarih: 20.10.2023 14:08

Van’ın Muradiye Belediyesi tarafından yürütülen sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında ilçede bulunan Gençlik Merkezinin Sanat Akademisi bünyesinde birbirinden farklı alanlarda eğitim verilmeye devam ediyor. Muradiye’de piyano kursuna başvurmak isteyen vatandaşlar ilçe gençlik merkezini ziyaret ederek başvurularını yapabilir.

Muradiye ilçesinde bulunan Kuşçu Mahallesi ve Topuzarpa Mahallesi ve ilçedeki diğer mahallelerde Aralıksız ve yoğun yağış nedeniyle yaşanan sel baskınından etkilenen alanlara Belediye ekipleri anında müdahale gerçekleştirerek temizleme çalışmalarına devam ediyor.

KAYMAKAM AYDOĞAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Van’ın Muradiye ilçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan başkanlığında 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle İlçe Halk Kütüphanesinde toplantı gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Kaymakam Aydoğan, muhtarların talep ve isteklerini dinlemesinin ardından devlet olarak tüm desteğimizle vatandaşla aramızda köprü kuran muhtarlarımızın yanındayız diyerek muhtarların gününü kutladı. 


YAZARLAR