Musa Önlüer, “Doyduğumuz yerde doğduğumuz yere hizmet etmeye çalışıyoruz”

Van gölü TV ekibi bazı ziyaretler kapsamında İstanbul’daydı. Ekibimiz İstanbul’da bulunan Van Özalp saray derneğini ziyaret etti. Derneğin kurucularından Hüsamettin ağar ve beşinci başkan Musa Önlüer ile görüştü.

Van 9.12.2021 23:05:54 0
Musa Önlüer, “Doyduğumuz yerde doğduğumuz yere hizmet etmeye çalışıyoruz”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bizim için Özalp - Saray derneği bir hayaldi ve biz gerçeğe doğru gidiyoruz diyen Hüsamettin Ağar, “şuan 4 bin metrekare alanda derneğimizim tapulu kurumsal bir yapısı var. Biz burada Van, Özalp ve saray ile İstanbul arası bir köprü görevi görüyoruz. Hiç bir zaman doğduğumuz yeri unutmadık, doyduğumuz yerde de doğduğumuz yere hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizim buradaki amacımız birlik ve beraberlik içinde yaşamak olduğunu ben değil biz duygusu ile hareket etmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Sadece bir dernek olmadıklarını aynı zamanda da bir hayır kapısı olduklarını ifade eden Derneğin beşinci başkanı Musa Önlüer, “ bu dernek sadece Van, Özalp, Saray değil bu çevrede olan herkese kapısı açık olan bir dernektir. Bu dernekte birlik be beraberlik vardır. Ayrıştırıcı değil birleştirici bir dernektir”. Şeklinde konuştu.
Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR