Numan Kurtulmuş, Vanlı gençlerle bir araya geldi

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Edremit ilçesindeki bir otelde düzenlediği basın toplantısının ardından Tuşba Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya geldi.

Van 25.10.2021 20:37:38 0
Numan Kurtulmuş, Vanlı gençlerle bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gençlerle sohbet havasında geçen programda gençler tek tek kendini tanıtarak Kurtulmuş’un Van’a ziyaretinde duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 
Artık günümüzde üniversitede mezun olmanın haricinde farklı şeylere de sahip olmak gerektiğini dile getirerek gençlere nasihatlerde bulunan Kurtulmuş, “Bunların başında çok iyi bir yabancı dil bilmek lazım mümkünse 2 dil bilmek lazım.” Dedi. Kurtulmuş, “Artık her şey küresel hale geldi bilim dünyası ve teknoloji dünyası küresel haline geldi. Kendi dilimizi de çok iyi kullanmamız gerekiyor. Kendi dillerini iyi bilmeyenler yabancı bir lisanlarda zorluk çekiyorlar. Kendi dilinizi mükemmel bir şekilde akıcı bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Bununla beraber yüksek teknolojiyi de iyi bilmemiz gerekiyor. Ayrıca her ay asgari bir kitap okumamız lazım. Bu sizin entelektüel yapınızı çok büyütecektir. Bütün akranlarınıza karşı büyük bir mesafe almış olursunuz. Üniversite eğitim sürecinde ise insan biriktirin.  Bu arkadaşlıklarınız çoğu zaman ömür boyu sürecektir. Bunları yaparsanız sizi tutacak kimse olmaz. Kendi sahanızda çok iyi olacaksınız.” İfadelerini kullandı. 
Gençlerin Numan Kurtulmuş’a tablo hediye etmesinden sonra toplu fotoğraf çekildi ve program sona erdi.
Kurtulmuş'a AK Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas ve İrfan Kartal ile AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu eşlik etti.
Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR