Van Sahil Yolu hızla tamamlanıyor

Çalışmaları yerinde inceleyen Van Valisi ve Büyükşehir Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı vatandaşlar ve sahil yolu projesindeki çalışanlara yapılan projenin önemini anlatarak çalışanlardan bilgi aldı.

Van 9.05.2023 22:11:00 0
Van Sahil Yolu hızla tamamlanıyor
Tarih: 09.05.2023 22:14 Güncelleme: 09.05.2023 22:27

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Valimiz Sayın Ozan Balcı, vatandaşlarımızı Van Gölü ile buluşturacak sahil yolundaki çalışmaları yerinde inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sn. Mehmet Fatih Çelikel’den çalışmalar hakkında bilgi alan Valimiz, “10 kilometrelik sahil yolunu yapıyoruz. Yol boyunca 1100 dönümlük alan rekreasyon alanı olacak.” Denildi.

Açıklamanın devamında, “Van’ımızın ekonomik gelişimine, turizmine, kültürüne çok büyük katkı sunacak. Kısa zamanda bitirmeyi hedefliyoruz. Sosyal alanlarıyla, yürüyüş yollarıyla, ailelerin günlük vakit geçirebileceği bir dinlenme alanı olacak. Çalışmalarımız hızla sürüyor. Vanlıyı, Van denizi ile buluşturmuş olacağız. Ulaşımımızı rahatlatacak ikinci bir yolu kazanmış olacağız. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: Sahil hızla tamamlanıyor

YAZARLAR