Sanayi Sektör Meclis toplantısında Van ve Bölge OSB sorunları konuşuldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, video konferans aracılığıyla Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki oda ve sektör meclisi başkanlarıyla bir araya geldi.

Van 6.07.2020 13:57:54 0
Sanayi Sektör Meclis toplantısında Van ve Bölge OSB sorunları konuşuldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva’nın da bir konuşma yaptığı toplantıda sanayinin ve sanayicilerin sorunları ele alındı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Van TSO Başkanı Takva, “Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarciklioglu katılımları ile yapılan istişare toplantısında Van ve Bölge Osb’lerinin altyapısının güçlendirilmesi, vergi ve kamu alacaklarının yapılandırılması, istihdamın güçlendirilmesi konularına vurgu yaptık.” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank ile Sanayi Odaları Başkanlarımız, Sanayi Sektör Meclisleri Başkanlarımızın katılımıyla sanayinin durumunu değerlendiren 5 saate yakın kapsamlı bir istişare yaptık. Faydalı ve verimli toplantı için Bakanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR