SBÜ Başhekimi Çelik’ten Vanlılara uyarı; kavga etmeyin

S.B.Ü Van Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, koronavirüsün son günlerde Van’da pik yapmasıyla Vanlıları uyararak, kavga etmemelerini istedi.

Van 4.08.2020 16:08:52 0
SBÜ Başhekimi Çelik’ten Vanlılara uyarı; kavga etmeyin
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

S.B.Ü Van Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden Vanlılara uyarılarda bulanarak, koronavirüsle savaştıkları bugünlerde kavga ve trafik kazası geçirip hastaneye gelmemelerini ve yoğunluğun yaşanmasına sebep olmamalarını istedi. Başhekim Çelik, her şey üst üste gelince durumun içinden çıkılmaz bir hal aldığını ve sağlık çalışanları için zor olduğunu belirtti.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve bütün dünyada küresel çapta hayatı felç eden koronavirüs (covid-19) Van’da son günlerde pik yaptı. Bununla beraber, kavga ve trafik kazalarıyla S.B.Ü Van Eğitim Araştırma Hastanesi büyük bir yoğunluk yaşıyor. 

“HER ŞEY ÜST ÜSTE GELİNCE ZOR OLUYOR”
S.B.Ü Van Eğitim Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs, kavga ve trafik kazaları nedeniyle yaşanan yoğunluğa dikkat çeken ve Vanlıları uyaran Başhekim Çelik, “Değerli insanlar Koronavirüs ile savaştığımız bugünlerde lütfen ne olur birbirinizle kavga edip, bıçaklanıp kafa travması yaşayıp, trafik kazası geçirip gelmeyin. Her şey üst üste gelince zor oluyor. Lütfen dikkat edin” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR