Siyasi Parti Van İl Başkanlarından Özalp için geçmiş olsun mesajı

Siyasi Parti Van İl Başkanları Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğünde ki depremde yaralanan ve evi hasar gören vatandaşlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Van 26.06.2020 13:42:32 0
Siyasi Parti Van İl Başkanlarından Özalp için geçmiş olsun mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Siyasi Parti Van İl Başkanları sosyal medya hesabı üzerinden Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğünde ki depremde yaralanan ve evi hasar gören vatandaşlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, “Van'ın Özalp ilçemizde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun Rabbim ülkemizi, milletimizi afetlerden korusun. #deprem.”

Gelecek Partisi Van Kurucu İl Başkanlığına Abdulhekim Karabıyık, “AFAD’tan gelen ilk açıklamalara göre, Merkez üstü Özalp olan 5.4 ölçeğindeki depremde ilk gelen görüntülere göre can kaybı olmazken çok sayıda köy ve mahallelerimizde ağır hasarların olduğu tesbit edildi. Halkımıza geçmiş olsun.”

İyi Parti Van Kurucu İl Başkanı Selim Özgökçe, “Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 5,4 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim muhafaza etsin.”


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR