SP Van İl Başkanı İlhan: Allah bu ülkeye bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda düzenlenen etkinlikte açıklamalarda bulunan, Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, İncirlik üssünün kapatılması gerektiğini belirterek, ülkem

Van 17.07.2020 12:16:48 0
SP Van İl Başkanı İlhan: Allah bu ülkeye bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan Vanlılara seslenerek, 15 Temmuz’da hayatını kaybeden 251 kişiyi rahmetle andıklarını, gazilere ise sağlık ve sıhhat dileğini belirtti. Başkan İlhan, darbe girişiminin merkez üssünün İncirlik olduğunu ve bunun içerisindeki hain işbirlikçilerin olduğunu belirti.

“ALLAH BU ÜLKEYE BİR DAHA 15 TEMMUZLAR YAŞATMASIN”
Başkan İlhan hain darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçtiğini belirterek, “O gece evlerini terk eden ve bir daha dönemeyen 251 kardeşimiz şehit oldu. Bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. O gece 2 binin üzerinde kardeşimiz gazi oldu. Gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum. Ülkemiz hain darbe girişimi adı altında bir işgalle karşı karşıya kalmıştı. Türkiye’nin her tarafını yakıp yıkmak isteyen, niyeti ülkeyi paramparça etmek olan bir gruptu. Önceki darbelerle alakası bile olmayan çok ciddi bir işgal girişimiyle karşı karşıya kaldık. Biliyoruz ki bu darbe girişiminin merkez üssü İncirlik’tir ve bunun içerisindeki hain işbirlikçileridir. Bundan birkaç gün önce bu ülke Ayasofya’nın cami olarak tekrar açılmasına şahit oldu. İnşallah yakın zamanda da İncilik üssünün kapanışına ve ülkemizdeki her türlü emperyalist güçlerle işbirlikçi olanların da yeniden bu ülkede başarı sağlayamayacaklarını ve bir daha hiçbir hainliğe kalkışamayacaklarına anlamalarına vesile olur. Allah bu ülkeye bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın. Allah ülkemizi ve milletimizi korusun” ifadelerini kullandı. 


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR