Tarafsız Gençlik Derneği referandumda 'evet' diyecek

Van’da faaliyet yürüten Tarafsız Gençlik Derneği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amaçlı bir program düzenledi.

Van 14.03.2017 10:13:36 0
Tarafsız Gençlik Derneği referandumda
Tarih: 01.01.0001 00:00

Şişli Öğretmen Evinde düzenlenen programda konuşan Dernek Başkanı Erhan Durmuş, 15 Temmuz şehitlerinin kahramanlıklarını hatırlatarak, “Hepimizin bildiği gibi önümüzde zorlu bir referandum süreci var. Türkiye’de sistemin değiştirme ihtiyacı bugün ortaya çıkmış bir şey değildir. Bunu merhum Turgut Özal, merhum Necmettin Erbakan ve merhum Süleyman Demirel de bu ihtiyacı dile getirmişlerdir. 15 Temmuz darbe girişimi Türkiye’de sitem değişikliğini zorunlu hale getirmiştir. Bunun bilincinde olan Van Tarafsız Gençlik Derneği de buna destek verme kararı aldık. Referandumda ‘Evet’ diyeceğimizi belirtmek istiyoruz. ‘Evet’ diyoruz çünkü FETÖ gibi terör örgütleri ‘Hayır’ diyor. Bu bile ‘evet’ demek için kanaatimce yeterli bir sebeptir” dedi.
Konuşmasında evet kampanyasına destek vereceklerini de anlatan Durmuş, 16 Nisan’a kadar alanlarda aktif olarak çalışacaklarını ifade etti. Program, dernek üyelerinin hep bir ağızdan “Biz de varız ve ‘evet’ diyoruz” sloganı ile sona erdi.


YAZARLAR