Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olan İzzet Çoban Vangölü TV ziyaret etti.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olan İzzet Çoban Vangölü TV ziyaret etti.

Van 15.07.2022 19:00:00 0
Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olan İzzet Çoban Vangölü TV ziyaret etti.
Tarih: 15.07.2022 19:01

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Ticaret Odası seçimleri yaklaşırken adaylarda belirlenmeye başladı. Adaylardan izzet çoban Vangölü TV’yi ziyaret etti. Çoban, Vangölü TV mikrofonlarına açıklamalarda Şunları söyledi:
Bizler bu memleketin çocukları olarak 30 yıldır gidişattan mustarip insanlardık. Şimdiye kadar hep eleştirdik artık sorunlara çözüm getirmek istedik. Bir defada biz elimizi taşın altına koyalım ve halkımızdan bir destek isteyelim ve eğer uygun görürlerse bir dönemlik dahi olsa yönetelim.

Seçimlere yaklaştıkça seçimlerin dozu gittikçe artıyor. Ama seçimlerden sonra destek verdiğimiz insanlardan gidipte bir şeyler isteyemiyoruz.  Biz artık insanlarımızdan bu ölü toprağını üzerlerinden atmalarını istiyoruz.

“EĞİTİMLİ LİYAKAT SAHİBİ KİMSELERDEN BİR EKİP OLUŞTURDUK”
Eğer bir makama birini seçiyor isek bizim sorunlarımızı çözsün diye getiriyoruz. Gidip sadece kendi işlerini yürütsün diye seçmiyoruz. Bu algıyı kırmamız lazım. Bizler bu düşünce ve amaçla eğitimli liyakat sahibi kimselerden bir ekip oluşturduk. Artık yeni yüzlerin ve yeni simaların olması gerektiğini düşünüyoruz ve 3 yıldır bu ekiple çalışıyoruz. Bu doğrultuda bütün üyelerimiz gezerek sorunlarını dinliyoruz ve projeler üretiyoruz.
Biz istiyoruz ki artık bu memleketin yönetim şekli değişsin. Ticaret odasına sadece bir başkan seçmiyoruz oraya meclis üyeleri seçiyoruz ki ilk önce onlar orada kendilerine bir meclis seçsin diyoruz. Bütün meclis üyelerinin orada aktif olmalarını ve proje üretmelerini istiyoruz.

“BİR MEMLEKETİN BASINI ONUN SESİDİR”
Bizim için basın çok önemlidir bir memleketin basını onun sesidir. Bizler o yüzden basın ziyaretlerimizi de yapıyoruz. Basınımız sorunlara daha hakimdir onlarında bizlere tavsiyesi var ise onları da dinlemek ve fikirlerini almak istiyoruz.

Kaynak: Vangölü TV


YAZARLAR