Tuşba Belediye Başkanı Akman, gazetecilerle bir araya geldi

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Van 21.10.2020 14:30:38 0
Tuşba Belediye Başkanı Akman, gazetecilerle bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Van’daki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, gazeteciler gününü kutladı.

Van’ın Tuşba İlçesi Kalecik bölgesinde bulunan Taşkonak Cafe’de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Yertürk, Azad Gülengül, Belediye Basın Yayın Müdürü Sedat Aykaç ve kentteki yerel ile ulusal basın mensupları katıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Başkan Akman, “Malum bugün siz değerli, vefakâr, cefakar, bazen canı pahasına risk alarak haber hazırlayan, gündeme haber sunan basın mensuplarının bugünü kutluyorum. Amacımız, gayemiz sizin bu gününüzde sizinle bir araya gelmekti. Teşriflerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Gazeteciler adına açıklamalarda bulunan İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Şükrü Akyüz ise bu nazik davetlerinden dolayı Başkan Akman’a teşekkür etti. Müdür Akyüz, böyle bir günde hatırlanmalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR