TZOB Genel Başkanı Bayraktar Van'da

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsettin Bayraktar Van’a geldi.

Van 13.03.2017 15:29:02 0
TZOB Genel Başkanı Bayraktar Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katılacağı toplantı için Van’a gelen TZOB Genel Başkanı Şemsettin Bayraktar, Tuşba Ziraat Odası Başkanı Hasan Özgökçe’yi ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında bir açıklamada bulunan Başkan Bayraktar, “Bazı meslek kuruluşlarının katılımıyla burada bir toplantı yapacağız. Ziraat odaları, ticaret odaları ve esnaf odaları başkanlarının da yer alacağı toplantıya; Kamu-Sen, Türk-İş ve Hak-İş yöneticileri de katılacak. Burada bu sosyal kesimlerin sorunları masaya yatırılacak. Herkes sorunlarını anlatacak ve bu sorunlar bir rapor haline getirilip, çözüm noktasında da Ankara’da bir gayret içerisinde olunacak” dedi.
Haziran ayına kadar seri halde sürecek toplantıların yaklaşık 15 ilde yapılacağını ifade eden Bayraktar, “Bazı bakanların da katılacağı bu toplantılarda inşallah sorunların çözümüne bir katkı sunmuş olacağız. İnşallah hayırlara vesile olur” ifadelerini kullandı.
Konuşmalarında Tuşba Ziraat Odası Başkanı Hasan Özgökçe’ye başarılar da dileyen Bayraktar, “Eski başkanımız rahmetli Lütfi Özgökçe’nin Van’da çok başarılı hizmetleri oldu. Yeni başkanda bizlere onun bir emanetidir. Şimdi bayrağı oğlu devraldı. Kendisine her türlü manevi desteğimiz olacaktır. İnşallah o da başarılı hizmetlere imza atacaktır” şeklinde konuştu.


YAZARLAR