Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Van için ne dedi?

Bazı açılış ve incelemelerde bulunmak üzere dün Van’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Van ile ilgili hazırlanan videoyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Van 19.08.2020 12:52:31 0
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Van için ne dedi?
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Van’a gelmişti. Bakan Karaismailoğlu, Van ziyaretiyle ilgili hazırlanan videoyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak mesaj verdi.

“HALKIMIZIN VE ŞEHRİMİZİN İHTİYAÇLARINA KARŞILIK VERECEK YENİ PROJELERİN PLANLAMASINI YAPTIK”
Bakan Karaismailoğlu paylaşımında şu ifadeler yer verdi; “Van ilimizde sürdürdüğümüz projelerimizi inceledik, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Halkımızın ve şehrimizin ihtiyaçlarına karşılık verecek yeni projelerin planlamasını yaptık. Vatandaşlarımızın memnuniyetine şahit olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Van ziyareti kapsamında, Dr. Miyazaki Koru Parkı’nın açılışı, Van Valiliği, AK Parti Van İl Başkanlığı, Gar Müdürlüğü, Tuşba Belediyesi, PTT Baş Müdürlüğü, Edremit Belediyesi, Gürpınar Belediyesi Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederken, TCDD Feribot İskelesi sahili, Gürpınar Güzelsu Yol Yapım Şantiyesi ve Güzeldere Tünelinde incelemelerde bulundu.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR