Vali Bilmez getirdi, Zahir Kandaşoğlu destek verdi: AssisTT ile Van’da 1500 kişiye iş imkânı

2007’de yüzde yüz Türk Telekom iştiraki olarak kurulan AssisTT Van’da çağrı merkezi kurmak için start verdi. 

Van 22.06.2020 13:29:24 0
Vali Bilmez getirdi, Zahir Kandaşoğlu destek verdi: AssisTT ile Van’da 1500 kişiye iş imkânı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Diyarbakır ile Van arasında kararsız kalan, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in girişimleri ile Van’ı tercih eden Türk Telekom iştiraki AssisTT, Van’da kuracağı çağrı merkezi ile 1 yıl içinde 1500 kişiye iş imkânı sağlamış olacak. 

İpekyolu üzerinde bulunan Eski Pisi Tekstil’in bulunduğu yerdeki Doğu Şirketler Grubu’na ait işyerinde kurulacak olan çağrı merkezinin Ağustos ayında faaliyete geçmesi planlanıyor. 

ZAHİR KANDAŞOĞLU’NDAN BÜYÜK DESTEK
VATSO Başkanı ve İşadamı Zahir Kandaşoğlu,  AssisTT firması yetkililerinin kuracakları çağrı merkezinde 1500 kişiye iş imkânı sağlayacaklarını söylemesi üzerine, kira bedelinden yüzde 50 fedakârlık yaparak çağrı merkezinin Van’da kalmasını sağladı. 

AssisTT’İN TÜRKİYE’DEKİ EN BÜYÜK ÜÇÜNCÜ ÇAĞRI MERKEZİ VAN’DA OLACAK
Türkiye genelinde 23 il 29 lokasyonda 13 bin 500'ü aşkın çalışanıyla hizmet veren AssisTT, Türk Telekom Grubuna ek olarak birçok kamu kurumu ve özel şirketlere stratejik yol arkadaşı olarak hizmet vermektedir.

AssisTT, ilk etapta 650 kişi ile faaliyete başlayacak olan çağrı merkezindeki çalışan sayısını, 1 yıl içerisinde bin 500’e çıkarmayı hedefliyor. Personel sayısı ve potansiyeli açısından Ankara ve Erzincan’dan sonra Van, Türkiye’de AssisTT’in en büyük üçüncü çağrı merkezinin kurulduğu il olacak. 

AssisTT CONTACT CENTER ŞİRKETİ
Geleneksel çağrı merkezi işlevlerinin ötesine geçen AssisTT, satış-pazarlama, sosyal medya yönetimi ve mailing gibi birçok alanda müşterilerine çözüm sunan bir contact center şirketi olarak öne çıkıyor. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR