Van Askerlik Şubesinde koronavirüs önlemi

Türkiye'nin 80 ilinde olduğu gibi Van'da da normalleşme sürecine geçilmesinin ardından askere gidecek olan gençler, Van Askerlik Şubesinde maske ve sosyal mesafeye uygun şekilde işlemlerini yapıyor.

Van 10.06.2020 14:54:51 0
Van Askerlik Şubesinde koronavirüs önlemi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Askere gidecek olan gençler Van Askerlik Şubesine giderek gerekli işlemlerini güvenli bir şekilde yapıyor. Daha sonra hastanelere giden ve korona test sonuçları negatif çıkan asker adayları sülüslerini alarak Mehmetçik olmayı dört gözle beklemeye başladılar.

Acemi er ve sözleşmeli erlerin askere alım süreçlerinde üst düzey korona virüs tedbirleri uygulayan Türk Silahlı Kuvvetleri, tüm şubelerde de tavizsiz sağlık uygulamaları gerçekleştiriyor.

Van Askerlik Şubesinde alınan korona virüs önlemleri hakkında değerlendirme yapan asker adayları, "Öncelikle sosyal mesafe ve maskeye dikkat edilerek işlemlerimiz yapılıyor. Bizlerin sağlığı için tüm tedbirler alınmış. Bunun için devletimize teşekkür ediyoruz. Burada gerekli işlemlerimizi yaptıktan sonra hastanede korona testinden geçeceğiz. Orada testlerimiz negatif çıktıktan sonra birliklerimize katılacağız. Allah devletimize zeval vermesin. Dört gözle asker olmayı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR