Van Atatürk Stadı, Vanspor- Kastamonuspor maçına hazırlanıyor!

Cumartesi günü Vanspor ile Kastamonuspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi Van Atatürk Stadyumu'nda kar temizleme çalışmalarına hız verildi.

Van 25.12.2020 15:49:36 0
Van Atatürk Stadı, Vanspor- Kastamonuspor maçına hazırlanıyor!
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

İki gün önce Doğu Anadolu Bölgesi'nin büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışı, Van'da hayatı olumsuz etkiledi. Bu kapsamda kent genelinde kar temizleme çalışmaları sürerken, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri ise Van Atatürk Şehir Stadyumu’nu Cumartesi günü oynanacak olan Vanspor ile Kastamonuspor maçına hazırlıyor. 

Zeminin bozulmaması için büyük bir gayret sarf eden Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, stadyumu hafta sonu oynanacak maça hazır hale getirmek için gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürdü. 

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İki gündür ilimizde etkili olan kar yağışı sonrası hafta sonu Vanspor ile Kastamonuspor arasında oynanacak maç  için Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri tarafından Atatürk Şehir Stadyumu’nda saha temizliği çalışmaları gecenin geç saatlerinde hummalı bir şekilde devam ediyor” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR