Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç'tan üyelerine dikkatli olun çağrısı

"Berberler ve Kuaförler neden açıldı tehlike geçmedi" diyen esnafa cevap veren Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, "Kendi sağlığınız ve müşterilerinizin sağlığınız için lütfen dikkatli olun" ça

Van 7.05.2020 15:30:53 0
Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç'tan üyelerine dikkatli olun çağrısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, "berberler neden açıldı tehlike geçmedi" diyen esnafa cevap verdi.

Devletin her ay yüz binlerce esnafa maddi destek vermesinin mümkün olmadığını belirten Koç, bundan dolayı herkesin kendi güvenliğini kendi sağlaması gerektiğini söyledi.

Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin geçici olarak kapatılmasının üzerinden haftalar geçmesinin ardından ne zaman açılacak sorusu yanıt buldu. Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, berberler ve kuaförlerin 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren açılacağını söyledi.

Açılma kararına sevinen ve "neden açıldı tehlike geçmedi" diyen esnafların olması üzerine bir açıklama yapan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, "Devletin her ay yüz binlerce esnafa maddi destek vermesi mümkün değildi. Bu yüzden herkes kendi güvenliğini kendi sağlayacak" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla üyelerini bilgilendiren Başkan Koç, “Değerli dostlar. Açılmasına sevinen arkadaşlar, neden açıldı tehlike geçmedi diyen arkadaşlar var. İşin özeti şu, ‘Ya her kapalı olan esnafa, her ay para yardımı yapacaklardı ki buna güç yetmedi. Her ay yüz binlerce esnafa maddi destek vermeleri mümkün değildi. Anlayacağınız gider gelirden fazla olmazsa iyi. Şimdi herkes kendi güvenliğini kendi sağlayacak.  Bu yüzden kendi sağlığınız ve müşteri sağlığınız için lütfen dikkatli olun. Gereksiz risk almayın. Unutmayın risk sadece sizin değil, tüm sevdiklerinizi de kapsayacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR