Van bu haftanın en çok koronavirüs vaka artışı olan illeri arasında

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Van’da bu hafta en çok vaka artışı yaşanan iller arasında olduğunu belirtti.

Van 7.09.2020 15:00:55 0
Van bu haftanın en çok koronavirüs vaka artışı olan illeri arasında
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Günlük koronavirüs verilerini açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Van’ın da arasında olduğu en çok vaka artışı yaşanan 6 ili açıkladı. 

Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Son hafta günlük hasta sayısı en çok artan illerimiz; Van, Karaman, Erzincan, Çankırı ve Kayseri. Ağır hasta sayısı en çok olan illerimiz; İstanbul, Ankara, Konya, Erzurum ve Yozgat. Tedbirlere birlikte uyarak başarılı olabiliriz. Birlikte tedbirli olalım” dedi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Van’ın bu hafta en çok vaka artışı olan iller arasında olduğunu açıklaması üzerine sosyal medya hesabı üzerinden Van Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu'ndan kurallara uyma çağrısı geldi. 

EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL SAY: BU TABLO VAN'A YAKIŞMIYOR
Van Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, "Bu tablo Van’a yakışmıyor. Lütfen #Maske #Mesafe #Temizlik kurallarına uyalım. YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR. !!!" dedi

VATSO BAŞKANI KANDAŞOĞLU: LÜTFEN KURLLARA UYALIM
Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası  Derneği (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu, “Değerli Vanlı  hemşerilerim ,  Sayın Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca açıkladı ,haberiniz olsun bu hafta en fazla vaka  artışı Van’ da. Bilginize sunuyorum,  LÜTFEN KURALLARA UYALIM  ,Allah hepimizi korusun inşallah.” dedi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR