Van'da Amatör Spor Haftası etkinlikleri sona erdi

Van'da '7-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen 'Amatör Spor Haftası' programı düzenlenen bir dizi etkinlikle sona erdi.

Van 14.10.2019 13:55:07 0
Van'da Amatör Spor Haftası etkinlikleri sona erdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen 'Amatör Spor Haftası' etkinliklerinin kapanış töreni Van Valiliği önünden Kent Meydanına kadar düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı. 

Yürüyüşe, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Van Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ramazan Kıvanç, kurum amirleri, sporcu ve aileleri katıldı. 

Etkinliğin sonunda konuşan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, her meslekle uğraşan kişilerin mutlaka sporla ilgilenmesi gerektiğini ifade ederek, "Hem valilik hem belediye olarak daha çok amatörle ilgilenen insanlarımıza her türlü imkanı seferber etmeye çalışacağız. Yeni dönemde de Van Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı olarak aktif olmaya çalışacağız. Bu amatör sporla ilgilenen çocukların, gençlerin aynı zamanda derslerini ve kitap okumayı ihmal etmemelerini istiyoruz. Hepsini bir arada yürüttükleri zaman hayatta daha başarılı olduklarını şahit olmuş biriyim. Onun için bugün bu etkinlikte görev alan tüm gençlerimizi tebrik ediyor, gençlerimizi yalnız bırakmayan kamu kurum yöneticilerine teşekkür ediyorum. Gençlerimizin bütün hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle spor haftasının gençlerimize, çocuklarımıza ve sporla ilgilenen herkese hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR