Van'da sokağa çıkma yasağı öncesinde akaryakıt kuyruğu VİDEO İZLE

İçişleri Bakanlığı tarafından arasında Van'ın da bulunduğu 30 büyükşehir ile birlikte Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan etti. Sokağa çıkma yasağının başlamasına saatler kala Van'da akaryakıt istasyonlarında d

Van 11.04.2020 12:53:41 0
Van'da sokağa çıkma yasağı öncesinde akaryakıt kuyruğu VİDEO İZLE
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İçişleri Bakanlığı tarafından arasında Van'ın da bulunduğu 30 büyükşehir ile birlikte Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan etti. Sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından Vanlılar yasağın tüm sektörleri kapsadığı düşüncesi ile fırın, market ve akaryakıt istasyonlarına akın etti.

Van'da da sokağa çıkma yasağı öncesinde akaryakıt istasyonlardında kuyruk oluştuğu görüldü. Akaryakıt istasyonlarında oluşan kuyruğu gören vatandaşlar, "sokağa çıkmak zaten yasak, ekmek ve gıdayı anlıyoruz, ancak araçlara akaryakıt alınmasını anlamıyoruz" şeklinde değerlendirmeler yaptı.

Sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin üzerinden bir süre geçtikten sonra, İçişleri Bakanlığı açık olacak ve faaliyetlerini sürdürecek sektörler ile istisna tutulanların listesini yayınladı. Liste yayınlandıktan sonra sokaktaki kalabalık azaldı. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR