Van'da yol ortasındaki direkler kazaya davetiye çıkarıyor

Van’da yol ortasında bulunan bir eklektik direği kazalara davetiye çıkarıyor.

Van 4.08.2020 14:48:53 0
Van'da yol ortasındaki direkler kazaya davetiye çıkarıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Van Kevenli TOKİ Kevenli Mahallesi, Hacıbekir Mahallesi, Aşağı ve Yukarı Bakraçlı köyü ile Doğu Caddesine açılan Karşıyaka Beşyol Kavşağında yol ortasında bulunan direk kazalara sebebiyet verdiğinden vatandaşlar kaldırılmasını istiyor.

VEDAŞ'tan trafik kazalarına davetiye çıkaran yol ortasındaki elektrik direğinin kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, duruma tepki gösteriyor.

Elektrik diğerinin kazalara davetiye çıkardığını ve özellikle kış aylarında sorunların yaşandığını dile getiren ve direğin bir an önce kaldırılmasını isteyen Cihan isimli bir vatandaş, “Geçen yıl yollar genişleterek asfalt yapıldı ama yol ortasında duran direk kaldırılmadı, Elektrik diğerinin yol ortasında olması haliyle kazalara da davetiye çıkarıyor, yol hakkı karşıdan gelen aracınken, karşıdan gelen araç direğin diğer yanından geçiyor bu durum kış aylarında daha sıkıntı teşkil ediyor. Yolun ortasından bir an evvel kaldırılmasını istiyoruz. Kaldırılması için illa bir can kaybı yaşanması mı gerek, can ve mal kaybı yaşanmadan bu diğerin kaldırılmasını istiyoruz, yetkililerden bu duruma bir el atmalarını istiyoruz.” dedi. 


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR