Van'daki berber ve kuaförlerde Kurban Bayramı yoğunluğu 

Berber ve kuaförler her bayram öncesi olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi de iş yoğunluğu yaşıyor. Vatandaşlar sosyal mesafe, dezenfektan ve maske kurallarına uyularak tıraş ediliyor.

Van 28.07.2020 11:48:43 0
Van'daki berber ve kuaförlerde Kurban Bayramı yoğunluğu 
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Kurban Bayramı’na sayılı günler kalmasıyla berber ve kuaförlerde her bayram öncesi olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi de iş yoğunluğu başladı.

Tıraş olmak isteyen vatandaşlar, sosyal mesafe, dezenfektan ve maske kurallarına uyularak tıraş ediliyor. Özellikle içeride müşteri bulundurulmamasına dikkat eden berberler, koronavirüs tedbirlerini elden bırakmıyor.

“MÜŞTERİLERİMİZ MAĞDUR OLMASIN DİYE RANDEVU SİSTEMİYLE ÇALIŞIYORUZ”
Van Postası Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan İnan Erkek Kuaförü yetkilileri Serkan Kaya ve Erkan İnan, tedbirleri elden bırakmadan vatandaşlara hizmet verdiklerini belirterek, “Kurban Bayramı’na birkaç gün kalmasıyla işlerimizde yoğunluk başladı. Müşterilerimizi mağdur etmemek için geç saatlere kadar çalışıyoruz. Bunun yanı sıra koronavirüs tedbirlerini elden bırakmıyoruz. Sosyal mesafe, dezenfektan ve maskeye özellikle dikkat ediyoruz. Havlularımızı tek kişilik kullanıyoruz. Kullandığımız malzemeleri tıraş sonrası dezenfekte ettikten sonra diğer müşterilerimiz için kullanıyoruz. Genellikle bayrama birkaç gün kala yoğunluk yaşıyoruz. Müşterilerimiz mağdur olmasın diye randevu sistemiyle çalışıyoruz. Özellikle arife günü çok yoğun oluyoruz. Geçtiğimiz bayram iş yapamamıştık. İnşallah bu bayram iş yapacağız. Herkesin bayramını şimdiden kutluyoruz” ifadelerini kullandılar. 


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR