Van Edremit Belediye Başkanı Say’dan RP Kurucu Genel Başkanı Tekdal için taziye mesajı 

Van Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Refah Partisi'nin kurucu üyesi ve eski genel başkanı Ahmet Tekdal'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Van 3.06.2020 10:51:45 0
Van Edremit Belediye Başkanı Say’dan RP Kurucu Genel Başkanı Tekdal için taziye mesajı 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ankara'da, eski Refah Partisi Genel Başkanı ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi Ahmet Tekdal (89), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Van Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Refah Partisi'nin kurucu üyesi ve eski genel başkanı Ahmet Tekdal'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi olarak görev yapan Ahmet Tekdal, bir süredir tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti. Tekdal için bugün ikindi vakti Hacı Bayram Veli Camisi'nde düzenlenen cenaze töreni ile cenazesi, Gölbaşı'ndaki aile mezarlığında toprağa verildi.

Twitter hesabı üzerinden taziye mesajı yayımlayan Say, “Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden, Refah Partisi’nin kurucu Genel Başkanı, evimizde, soframızda misafir ettiğimiz; Ahmet Tekdal abimiz Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah ( c.c.) rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR