Van Edremit Belediyesi ekibinin karla mücadele hatırası

Van’da birkaç hafta önce başlayan ve aralıksız bir şekilde devam eden kar yağışı eğitim, ulaşım gibi birçok alanda hayatı adeta durma noktasına getirirken birbirinden renkli manzaraları da beraberinde getirdi.

Van 15.02.2020 13:31:50 0
Van Edremit Belediyesi ekibinin karla mücadele hatırası
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’da birkaç hafta önce başlayan ve aralıksız bir şekilde devam eden kar yağışı eğitim, ulaşım gibi birçok alanda hayatı adeta durma noktasına getirirken birbirinden renkli manzaraları da beraberinde getirdi. Kentin birçok noktasında kartpostallık görüntüler oluşturan kar yağışı bugün yerini güneşe bıraktı.

Van Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeler tarafından kar yağışında aralıksız süren karla mücadele çalışmalarını devam ediyor. Karla mücadele çalışmalarında daha iyi bir hizmet sunmak adına temizliği eğlenceye çeviren belediye personelleri 7/24 aralıksız çalışarak kentte biriken karları şehir dışına taşıyor. Edremit belediyesi Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler de karla mücadele ederken kardan adam yapmayı da ihmal etmedi. Van Gölü kenarında kardan adam yapan temizlik personelleri bir taraftan hizmet verirken diğer taraftan da hizmeti aksatmamak adına dur durak bilmeden çalışıyor. 

Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, “Görevini zevkle ve aşkla yapan çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkürler.” dedi.

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emrah Bozkaya ise, Edremit sakinlerine seslenerek "Sizin için yollardayız. 7/24 esaslı çalışıyoruz. İşini zevkle yapan mesai arkadaşlarınız var ise hizmet kadar güzel bir sektör yoktur. Fedakarlığın adıdır Edremit Belediyesi.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR