Van Gürpınar LGS sınavı için okulları çocuklara hazırladı

Van Gürpınar Belediyesi, ilçede cumartesi günü Liselere Geçiş Sınavı'nın (LGS) yapılacağı okulları öğrenciler için dezenfekte etti.

Van 18.06.2020 14:35:48 0
Van Gürpınar LGS sınavı için okulları çocuklara hazırladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Gürpınar Belediyesi, 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak LGS öncesinde okullarda kapsamlı bir dezenfektasyon çalışması başlattı. Ekipler, ilçe sınırları içinde sınav merkezi olarak belirlenen 15 okulun dezenfekte ederek çocuklar için hazırladı. 

Pandemi sürecinde ilçe genelinde çok yoğun bir dezenfeksiyon çalışması yapıldığını, ortak kullanım alanları ile sağlık kuruluşlarının yanı sıra eczaneler, berberler, kuaförler, restoranlar olmak üzere ilçedeki iş yerlerinin de dezenfekte edildiğini anımsatan Gürpınar Belediye LGS sınavına sayılı günler kala yavrularımızın sağlığını korumak. için ilçemiz genelinde 15 okulun dezenfekte işlemlerini tamamladık ifadelerine yer verdi.

Gürpınar Belediyesi tarafından Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “LGS sınavına sayılı günler kala yavrularımızın sağlığını korumak. için ilçemiz genelinde 15 okulun dezenfekte işlemlerini tamamladık. Geleceğimizin teminatı gençlerimize sınavlarında başarı dileklerimizle. Her şey onlar için.” İfadelerine yer verildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR