Van'ın Davosu Dokuzuncu Gezegen Behçesaray'da yapıldı

Vali Bilmez başkanlığında düzenlenen belediye başkanları istişare toplantısının ikincisi dokuzuncu gezegen olarak anılan Bahçesaray’da gerçekleştirdi.

Van 16.09.2019 15:20:15 0
Van'ın Davosu Dokuzuncu Gezegen Behçesaray'da yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, ilçe belediye başkanları ile olağan toplantısının ikincisini Van'ın Bahçesaray ilçesinde gerçekleştirdi.
 
Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Miletvekilleri Abdulahat Arvas, Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Edremit Kaymakamı ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Muhammet Fuat Türkman, Bahçesaray Kaymakamı Muhammet Öztabak, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari katıldı. 
 
Toplantıyı değerlendiren Vali Bilmez, “İlçe belediye başkanlarımızla olağan toplantılarımızın ikincisini Bahçesaray İlçesi Belediye Başkanı Meki Arvas’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Arvas Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz toplantıda birçok konuyu istişare ettik.”dedi 
 
Osman Nuri Gülaçar ise; “Van Valimiz Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkanlarımız ve teşkilat üyelerimiz ile Bahçesaray'ı ziyaret ettik. Hemşehrilerimizin kıymetli sohbetlerinden faydalanırken istek ve önerilerini de aldık. İlçelerimizin kalkınması adına her daim hizmette olacağız” ifadelerini kullandı. 
 
Vekil Arvas ise, “Evliya, Alim, Ulema ve dahi güzelliklerin şehri Bahçesaray’dayız. Burda da çeşitli görüşmeler ve ziyaretlerde bulunarak Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Toplumsal taleplerin çözümü için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR