Van İpekyolu Emniyet Amirliği'ne saldırı; 4 yaralı

Van İpekyolu ilçesi Emniyet Amirliği'ne PKK'lılar tarafından havan ile saldırı düzenlendi. Saldırıda 2'si polis 4 kişi yaralandı.

Van 25.08.2016 22:09:08 0
Van İpekyolu Emniyet Amirliği
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bu akşam ise Van şehir merkezi saat 22.13 sularında meydana gelen patlama patlama sesi ile yankılandı.

 

Van’ın İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teröristlerce düzenlenen saldırıda, binada görevli şube müdürü olmak üzere 2’si polis 4 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, saat 22.30 sıralarında bir grup PKK’lı terörist tarafından İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne havan saldırısı düzenlendi. Saldırının ardından çıkan kısa süreli çatışmadan sonra teröristler olay yerinden kaçarken, saldırı esnasında yaralanan 2’si polis 4 kişi, olay yerinin yakınındaki Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

 

Bölgede operasyon devam ediyor.

 

Önceki gün polis ekiplerinin Yeni Mahalle Karşıyaka Kavşağı civarında kontrollü şekilde patlattıkları bombanın ardından, dün gece de 01.35 sularında PKK'lı teröristler tarafından Askerlik Şubesi ve Subay Gazinosu'na atılmak isterken, HDP'li Van Büyükşehir Belediyesi araba garajına 4 adet havan mermisi atılmış ve çok sayıda araçta hasar meydana gelmişti. 


YAZARLAR