VAN SDİ Sözcüsü Arvas; Hiçbir saldırı bu halka boyun eğdiremez

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda düzenlenen etkinlikte açıklamalarda bulunan, Van Sivil Dayanışma İnisiyatifi (Van SDİ) Dönem Sözcüsü Cevdet Arvas hiçbir saldırının ve girişimin

Van 17.07.2020 12:19:18 0
VAN SDİ Sözcüsü Arvas; Hiçbir saldırı bu halka boyun eğdiremez
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

Van Sivil Dayanışma İnisiyatifi (Van SDİ) Dönem Sözcüsü Cevdet Arvas, darbe haberlerinin yayıldığı ilk andan itibaren darbecilere karşı meydanlara çıktıklarını ve sonuna kadar meydanları terk etmediklerini söyledi.

“HİÇBİR SALDIRI, GİRİŞİM BU HALKA BOYUN EĞDİRMEYECEK”
Van SDİ Sözcüsü Arvas, sivil toplum hareketlerinin ve inançlı halkın dirayetinin anımsanmaması gerektiğini belirterek, “15 Temmuz zaferinin 4’ncü yıl dönümünde bizleri tekrar bir arada buluşturan rabbimize hamdolsun. Darbe haberlerinin yayıldığı ilk andan itibaren darbecilere karşı meydanlara çıkan, sonuna kadar meydanları terk etmeyen Van Sivil Dayanışma İnisiyatifi Bileşenleri olarak darbenin 4’ncü yıl dönümünde bir kez daha bu gelişimi tebrik ediyor ve halkamızın zaferini kutluyoruz. Dünyada nerede bir darbe yapılmış ise sadece siyasete ve milletine yapılmamıştır. Darbelerin asıl hedefi milletin birliği ve huzurunu bozmakla beraber ekonomik olarak ülkeyi zayıflatmak, kendi çıkarlarına hizmet etmek durumuna getirmektir. 15 Temmuz şunu bir kez daha göstermiştir ki; bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de sivil toplum hareketlerinin gücü ve inançlı halkımızın dirayeti asla anımsanamaz ve hiçbir saldırı, girişim bu halka boyun eğdirmeyeceği bilinmelidir. Allah bu memlekete bir daha hain muameleleri yaşatmasın” ifadelerini kullandı. 


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR