Van TSO mobil destek ekibi kurdu

Van Ticaret ve Sanayi Odası korona virüs teşhisi konmuş üyelerinin günlük ihtiyaçlarını karşılamak için destek ekibi kurduğunu duyurdu.

Van 5.09.2020 15:01:58 0
Van TSO mobil destek ekibi kurdu
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN  GAZETESİ ÖZEL

Bilindiği üzere virüs teşhisi konan hastalar belli bir süre evde karantinada kalmak zorunda kalıyorlar. Bu süreçte günlük ihtiyaçlarını karşılama konusunda bazı sıkıntılar oluşmaktadır. Van TSO yönetimi bu durumları göz önünde bulundurarak hastalığa maruz kalmış üyelerinin ihtiyaçlarını karşılamak için mobil destek ekibi kurduğunu duyurdu.

Van Ticaret ve Sanayi Odası sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “”Hastalıkta ve Sağlıkta Her Zaman Bir Aileyiz. Bu anlayışla yeni bir hizmeti daha üyelerimize sunuyoruz. Kovid-19 teşhisi konmuş odamız üyeleri için başlatmış olduğumuz çalışma kapsamında karantina ve tedavi nedeniyle evinden çıkamayan üyelerimizin ihtiyacını karşılamak adına mobil destek ekibini kurmuş bulunmaktayız. Karantina nedeniyle iş yerlerine gidemeyen ve günlük ihtiyaçlarını karşılayamayan üyelerimizin ulaşması durumunda var olan temel ihtiyaçları odamız tarafından karşılanacaktır” ifadeleri kullanıldı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR