Van Tuşba’da cadde ve kaldırımlar sabunlu suyla dezenfekte edildi

Van’ın Tuşba Belediyesi ekipleri, koronavirüs önlemleri kapsamında ilçenin caddelerini köpüklü ve tazyikli suyla yıkayarak dezenfekte etmeye devam ediyor.

Van 30.04.2020 18:24:17 0
Van Tuşba’da cadde ve kaldırımlar sabunlu suyla dezenfekte edildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’ın Tuşba Belediyesi ekipleri, koronavirüs önlemleri kapsamında ilçenin caddelerini köpüklü ve tazyikli suyla yıkayarak dezenfekte etti.

Tuşba Belediyesi, kent merkezinde temizlik çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında ekipler, mahalledeki caddeleri tankerlerden sıkılan köpüklü suyla dezenfekte etti. Ekipler, kamu kurum ve kuruluşları, taziye evleri ile vatandaşların yoğun kullandığı toplu yaşam alanlarını köpüklü suyla yıkayıp dezenfekte ediyor.

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini belirterek, "Koronavirüsten dolayı alınan tedbirler doğrultusunda tüm yollarımızı sabunlu suyla dezenfekte ediyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızı, taziye evleri, camiler ve toplu yaşam alanlarını hepsini dezenfekte ediyor ve etmeye de devam ediyoruz" dedi.

Tuşba Belediyesi twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Tuşba Belediyemizin, Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele seferberliği son sürat devam ediyor. Ekiplerimizin, cadde ve sokakları köpüklü sularla yıkama, ilaçla ve dezenfekte çalışmaları büyük takdir topluyor. Tuşba Oto Galericiler Sitesi Başkanı Mehmet Öndül, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Salih Akman ve ekiplerimize teşekkür etti. Ayrıca Koronavirüs (Covid-19) bulaşma riskini ortadan kaldırma çalışmaları kapsamında fırınlarda hijyen ve gramaj denetimi yaptı.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR