Van Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş’in doğum yılı anısına 300 adet fidan dikti

Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığı tarafından Alparslan Türkeş’in doğum yılı münasebetiyle fidan dikimi etkinliği düzenlendi. 

Van 26.11.2020 15:54:20 0
Van Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş’in doğum yılı anısına 300 adet fidan dikti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tuşba İlçesine bağlı Zeve Şehitliği’ne 300 adet fidan dikilerek Ülkücü hareketin kurucusu Alparslan Türkeş’in 103. yıl dönümü kutlandı. Ülkü Ocakları Van İl Başkanı Ahmet İşiyok öncülüğünde düzenlenen etkinlik Zeve Şehitliğinde koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi.

“HAREKETİMİZİN KURUCUSU BAŞBUĞUMUZUN AZİZ HATIRASI İÇİN FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDUK”

Etkinlikte konuşan Ülkü Ocakları Van İl Başkanı Ahmet İşiyok, ”Her Genç Bir Fidan, Her Fidan Bir Hayat şiarıyla Van Ülkü Ocakları olarak Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in 103.doğum yılı münasebetiyle oluşturduğumuz Alparslan Türkeş hatıra ormanında fidan dikimi gerçekleştirdik. Hareketimizin kurucusu Başbuğumuzun aziz hatırası için fidanları toprakla buluşturduk. Evlatları olarak bizler olduğumuz sürece Alparslan Türkeş'in ismi fikirleri, yaşam tarzı hiçbir zaman unutulmayacak ve unutulmayacak ve her zaman yaşayacaktır. Oluşturduğumuz bu hatıra ormanına gözümüz gibi bakıp ismini hem burada hem de gönüllerde yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe Ülkü Ocakları yönetimi, Ortaöğretim, Asenalar, Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp, MHP İlçe Başkanları, Kadın kolları ve partililer katıldı.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR