Van Valiliği’nden dolandırıcılık açıklaması

Van Valiliği, dolandırıcılık konusunda vatandaşları uyararak, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ve Özel Kalem Müdürü’nün adını kullanarak yardım talebinde bulunanlara itibar edilmemesi konusunda uyardı.

Van 6.08.2020 13:00:34 0
Van Valiliği’nden dolandırıcılık açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ve Özel Kalem Müdürü'nün adını kullanarak işadamları, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve vakıflar gibi kuruluşlar aranmak suretiyle yardım talebinde bulunanlara itibar edilmemesi ve kolluk kuvvetlerine haber verilmesi konusunda vatandaşlar uyarıldı.

“VALİLİĞİMİZİN BU TÜR TALEPLERDE BULUNMASI KESİNLİKLE SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”
Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez ve Özel Kalem Müdürü'nün adını kullanarak işadamları, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve vakıflar gibi kuruluşlar aranmak suretiyle yardım talebinde bulunulduğu yönünde valiliğimize bilgiler intikal etmektedir. Valiliğimizin bu tür taleplerde bulunması kesinlikle söz konusu değildir. Bu nedenle bu tür yardım talebinde bulunanlara itibar edilmemesi ve haklarında kolluk kuvvetlerine ihbarda bulunulması gerektiği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR