Van Valilisi Bimez’den İdlib şehidi için taziye mesajı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İdlib'de meydana gelen patlama sonucu şehit olan Piyade Teğmen Canberk Tatar için taziye mesajı yayımladı.

Van 29.05.2020 12:42:55 0
Van Valilisi Bimez’den İdlib şehidi için taziye mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez Twitter sosyal medya hesabı üzerinden İdlibte meydana gelen patlama sonucu şehit olan Piyade Teğmen Canberk Tatar için taziye mesajı yayımladı.

Suriye'nin İdlib kentinde gerçekleştirilen yol kontrol devriyesi sırasında meydana gelen ve sebebi henüz tespit edilemeyen bir patlama sonucu şehit olan Elazığlı Piyade Teğmen Canberk Tatar'ın ailesine şehadet haberi verildi.

Şehidin haberi bayram ziyareti nedeniyle Tunceli'nin Çemizgezek ilçesindeki dede evinde olan anne ve babaya ulaştı. Hem dede evine hem de ailenin Elazığ'daki evine Türk bayrakları asıldı.
Van Valisi Bilmez yayımladığı mesajda, “Suriye'nin İdlib bölgesinde patlama sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Piyade Teğmen Canbert Tatar'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dilerim. Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR