Van Valisi Bilmez ’den VASKİ ekiplerine teşekkür mesajı 

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından onarılan Yüzüncü Yıl Üniversitesi içme suyu hattında meydana gelen arızadan dolayı Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez teşekk?

Van 5.11.2019 12:44:22 0
Van Valisi Bilmez ’den VASKİ ekiplerine teşekkür mesajı 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van'ın ana su şebekesine bağlı olmadan içme suyunu karşılayan üniversite hattında büyük bir arıza meydana geldi. VASKİ, görev alanında olmayan üniversite içme suyu hattındaki arızanın oluşmasıyla harekete geçti. 450 mm'lik içme suyu terfi hattında oluşan arızanın giderilmesi için akşam 19.00'dan gece 03.00'e kadar 8 saat çalışan VASKİ ekipleri, arızayı onararak yaşanan mağduriyete son verdi. Başarılı çalışmalarından dolayı VASKİ ekiplerine teşekkür eden Vali Bilmez, Gece Boyu durmadan çalışarak üniversitemizin su sorununu çözen ekiplerimize teşekkür ederim, mesai arkadaşlarım her şeyin en güzelini hak ediyor dedi.

VASKİ MESAİ ARKADAŞLARIM TEŞEKKÜRÜN EN GÜZELİNİ HAK EDİYORLAR
Resmi sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımla teşekkür mesajını ileten Vali Bilmez, “Dün üniversite ekiplerine yardıma koşarak sabah 4.00 e kadar arızayı gideren ve üniversiteyi sabah olmadan suya kavuşturan, ayrıca gece boyunca 400 ton su taşıyan VASKİ Mesai Arkadaşlarım teşekkürün en güzelini hak ediyorlar.” İfadelerine yer verdi.

İTFAİYE EKİPLERİNE BAŞARI BELGESİ VE ÖDÜL PROGRAMI YAPILACAK
Aynı zamanda son zamanlardan Van’da başarılı işlere imza atan zabıta personellerine başarı belgesi ve Ödül verileceği belirtildi, Vali Mehmet Emin Bilmez’ in katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Destek Merkezinde yapılacak program 15.11.2019 Salı günü saat 15.00’da gerçekleşecek.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR