Tarih: 15.10.2020 10:52

Van Valisi Bilmez Ezberciler Çarşısı esnafının talebine olumlu cevap verdi

Facebook Twitter Linked-in

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Gazetemizin yaptığı haber üzerine, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki Ezberciler İş Merkezi esnafıyla bir araya gelen Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Fevzi Çakmak Caddesi’nde yol ve kaldırım kotlarını düşürerek esnafın mağduriyetlerini gidereceklerinin müjdesini verdi.

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki Ezberciler İş Merkezi esnafı kot farkının düşürülmesini, caddede asfaltın kazınmasını ve kaldırım seviyesinin düşürülmesini isteyerek, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekil Mehmet Emin Bilmez’den destek istemişti. Haberimiz üzerine esnaflarla bir araya gelen Vali Bilmez, dükkanları yol ve kaldırım seviyesinin altında kalan esnaflara müjde vererek, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yol ve kaldırım kotlarını düşüreceklerini ifade etti.

“MAĞDURİYETİMİZİ YERİNDE GÖRDÜLER”

Vali Bilmez’in duyarlığına teşekkür eden ve Ezberciler İş Merkezi esnafları adına açıklama yapan Ömer Türkmenoğlu, “Dünkü haberinizden sonra Vali Bey geldi ve görüştük. Durumu yerinde tespit ettiler. Mağduriyetimizi yerinde gördüler. Yol ve kaldırım seviyesinin düşürüleceği ve bunun için biraz zamana ihtiyaçlarının olduğunu söylediler. Esnafın istediği şekilde yolu ve kaldırımı yapacaklarını ifade etti” dedi.

“VANLILAR OLARAK KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Vali Bilmez’in mağduriyetlerini yerinde gördüğünü belirten Türkmenoğlu, “Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki Ezberciler İş Merkezi esnafı olarak yol ve kaldırım kotunun düşürülmesini, dükkanlarımızın yol seviyesinin altında kaldığını ifade etmiştik ve mağduriyetimizi dile getirmiştik. Bu talebimizin Vali Beye iletilmesi sonrası akşam saatlerinde bizzat sıkıntımızı yerinde tespit ederek, mağduriyetimizi yerinde gördü. Bize sıkıntımızı yerinde gördüğünü ve gerekli tüm çalışmaları projelendirerek, yol seviyesini düşürüp sizin mağduriyetini gidereceğiz dedi. Bu duyarlığından dolayı, vazife bilincinden dolayı, hangi saat ve zaman olursa olsun Vali Beyin bu duyarlığı, bu gayreti, vazifesini ciddiye almasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Hizmetlerinin devamını diliyoruz. Çok güzel bir ifadesi vardı; Vanlılar en güzel hizmete layıktır diye. Buna mukabil bizde Vanlılar olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Size de bize aracılık ettiğinizden dolayı, bu sıkıntımızı dile getirmenizden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —