Van Valisi Bilmez’den TOGG’un başlattığı ‘Yenilikte ben de varım’ kampanyasına destek 

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez TOGG “Yeni Lige Yolculuk” yapmak isteyen kişiler için “yenilikte ben de varım” kampanyasına destek verdi.

Van 18.07.2020 13:59:34 0
Van Valisi Bilmez’den TOGG’un başlattığı ‘Yenilikte ben de varım’ kampanyasına destek 
Tarih: 01.01.0001 00:00

İKİNİSAN GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez Ülkemiz ve geleceğimiz için Yenilikte bende Varım diyerek TOGG “Yeni Lige Yolculuk” yapmak isteyen kişiler için “yenilikte ben de varım” kampanyasına destek verdi.

KAYIT NASIL YAPILIYOR
TOGG “Yeni Lige Yolculuk” yapmak isteyen kişiler için “yenilikte ben de varım” kampanyasını başlattı. Adını ve soyadını yazarak TOGG yeniliğine katılmak isteyen kişiler diledikleri takdirde isimlerine özel olarak hazırlanan resmi sosyal medyadan da paylaşabiliyor. Peki, yeniliğe yolculuk nasıl yapılır? İşte TOGG “yenilikte ben de varım” kampanyası ile ilgili bilinmesi gerekenler…
TOGG ile yeni lige yolculuk yapmak için ilk etapta "yeniliktebendevarim.com" adresine girilmesi gerekiyor.

Ardından bu sayfa fotoğraf oluşturmak isteyen kişiden ad ve soyad bilgileri istenecek. Ad soyad girildikten sonra hazırlanan görseller kişinin beğenisine sunulacak.

"Kişisel verilerin korunması kanunu aydınlatma metninini okudum" butonunu işaretleyen kişiler diledikleri takdirde hemen altında bulunan sosyal medya paylaşım adresleri üzerinden paylaşımlarını gerçekleştirebilecekler.


Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR